Waarom kiezen klanten voor ons?

Jouw online marketing partner op maat!
Geen overbodige kosten door vaste pakketten!
Bij OMOM maken wij geen gebruik van vaste pakketten. Wij geloven namelijk dat elke organisatie anders is en daarom behoefte heeft aan verschillende diensten. Wij vinden het daarom belangrijk om te werken met op maar gemaakte pakketten en samen met jou stellen we deze samen. Hierdoor betaal je alleen voor de dingen die je echt nodig hebt.
Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!
Wij vinden kwaliteit enorm belangrijk en hier staan we dan ook voor. Wij gaan daarom dan ook door totdat jij tevreden bent! Ook vinden we communicatie enorm belangrijk en houden we van feedback. We vragen dan ook van jou om open te zijn zodat we samen goed aan de slag kunnen.
Wij zijn een jong & dynamische team!
Ons team bestaat voornamelijk uit jonge en creatieve mensen die zijn opgegroeid met social media en dus weten wat ze doen. Dit zien we dan ook als onze kracht. Daarnaast werken we samen met verschillende partijen die al jaren ervaring hebben in hun vak.
WhatsApp Image 2021-07-15 at 10.09.50 (1)

Onze diensten

ONLINE MARKETING
 • Social Media Beheer
 • Social Media Adverteren
 • E-mailmarketing
 • Zoekmachine Optimalisatie
 • Zoekmachine Adverteren

GRAFISCH & WEBDESIGN
 • Huisstijl en branding
 • Logo ontwerp / vernieuwen
 • Visitekaartjes
 • Folder en brochure ontwerp
 • Overige Grafische Ontwerp

TRAININGEN OP MAAT
 • Social media algemeen
 • LinkedIn training
 • Facebook training
 • Instagram training
 • Mailchimp training

CONTENTCREATIE
 • Copywriting
 • Storytelling
 • Videografie
 • Fotografie

Onze werkwijze

Social media analyse
Kennismaking
Plan van aanpak
Bespreken plan van aanpak
Samen aan de slag

Michelle en Dekra hebben ons geweldig geholpen met onze branding en social media. We zijn een jong bedrijf dat hulp nodig had met de eerste stapjes. Denk hierbij aan productfoto’s, social media advies, en grafisch design. We zijn super blij met het resultaat!

- MD Jewellery -

De dames van OMOM hebben me super geholpen met praktische tips die ik kan toepassen voor de social mediapagina’s van mijn bedrijf. Denk hierbij aan het creëren van een content strategie en een stukje branding. Ik ben erg blij met onze samenwerking. Groetjes Delia

- Delia Palany -

Ze maken voor Fruithof Lemmens de reclame en hierover ben ik heel erg tevreden. Het is een fijne samenwerking en er wordt goed geluisterd naar je wensen en gaan hiermee meteen aan de slag. Super! Gr Astrid Lemmens

- Astrid Lemmens -

Sinds een paar maanden werk ik samen met Michelle en Dekra van Online Marketing op Maat. En eindelijk ben ik tevreden over een samenwerking op het gebeid van social media. In de dames heb ik sparringpartners gevonden die mij goed begrijpen in wat ik wil uitstralen en wat ik wil bereiken. Ze denken goed mee over hoe mijn ideeën tot uitvoering gebracht kunnen worden en hebben waardevolle toevoegingen. Op naar een langdurige samenwerking zou ik zeggen.

- Inge van den Heuvel -

Ik vind dat Michelle en Dekra heel erg vakkundig zijn op het gebied van social media. Ze zijn heel erg klantgericht en hebben goed advies voor je bedrijf verder te helpen. Ze zijn ook allebei heel erg spontaan, en staan ook altijd open voor je eigen ideeën! Ik vind het prettig om met hun nu al over een jaar al samen te hebben gewerkt, en ook voor de toekomst te blijven samenwerken! aanrader voor iedereen! Shirley en Ian Herbs and Life!😁

- Shirley en Ian -

Online Marketing op maat is een trouwe sponsor van het Toon Hermans Huis Maastricht. Het jonge bedrijf biedt ons huis goede ondersteuning in het beheer van sociaal media en website. Ze zijn hip, betrokken en geven persoonlijk aandacht. Daarnaast zijn ze flexibel en goed bereikbaar. Kortom we zijn dankbaar voor hun steun.

- Melanie Frederiks -

  PitchWORKS heeft advies aan Michelle Janssen gevraagd om de vaardigheden op het gebied van social media en het gebruik ervan verder te ontwikkelen. Wij hebben ervaren dat zij professioneel en inventief advies geeft om met behulp van social media ons netwerk te benaderen en uit te breiden. Michelle adviseert op basis van de wensen van de klant, doet dat op een sympathieke manier en met persoonlijke benadering. Wij hebben haar leren kennen als een energieke ondernemer waar wij graag mee blijven samenwerken. Hans van der Togt en Danny Touw

- Hans van der Togt en Danny Touw -

Online Marketing op Maat. Sinds de zomer van 2020 worden we fantastisch ondersteund door deze top meiden. Duidelijk uitleg, tips, tricks en feedback op maat! Snelle antwoorden en goed bereikbaar. Door de heldere uitleg en ondersteuning van Dekra en Michelle zijn we veel wijzer geworden in het land van de sociale media!

- In2Yourplace -

Het is fijn samenwerken met OMOM. Michelle en Dekra zijn jonge professionals die op social mediagebied goeie en eigentijdse adviezen geven. Ook praktische hulp is bij OMOM in goeie handen.

- Koraal groep -