TRAININGEN OP MAAT

Het is steeds belangrijker om social media op een strategische wijze in te zetten, zodat het daadwerkelijk effect heeft. OMOM biedt hiervoor verschillende trainingen. Kun je net niet vinden wat je zoekt? Neem dan even contact met ons op.

  1. Social media algemeen
  2. LinkedIn training
  3. Facebook training
  4. Instagram training
  5. Mailchimp training
  6. Op maat

Social media training op maat

Leer meer in deze training

✔️ Kennis van social media uitbreiden

✔️ Theoretisch & praktisch gedeelte

✔️ Leren hoe je social media kan inzetten voor je bedrijf

✔️ Weten wat de verschillen zijn tussen de verschillende kanalen

C1FACDB0-971F-45A0-8E33-1CE616D24DB4
Social media beheer-2

LinkedIn training op maat

Leer meer in deze training

✔️ Leer waarom je LinkedIn moet gebruiken

✔️ Persoonlijke & bedrijfs LinkedIn

✔️ Pagina kunnen instellen, delen, liken, connecties…

✔️ Pagina’s laten groeien & netwerk uitbreiden

✔️ Theoretisch & praktisch gedeelte

Facebook training op maat

Leer meer in deze training

✔️ Leer waarom je Facebook moet gebruiken

✔️ Verschil met Instagram

✔️ Pagina kunnen instellen, delen, liken, volgers…

✔️ Organisch groeien

✔️ Theoretisch & praktisch gedeelte

Social media beheer-3
Social media beheer-4

Instagram training op maat

Leer meer in deze training

✔️ Leer waarom je Instagram moet gebruiken

✔️ Persoonlijke & bedrijfs Instagram

✔️ Pagina kunnen instellen, delen, liken, connecties…

✔️ Meer groeien, meer volgers

✔️ Theoretisch & praktisch gedeelte

Email marketing training op maat

Leer meer in deze training

✔️ Leer waarom je email marketing moet gebruiken

✔️ Mailchimp

✔️ Je mailinglijst beheren

✔️ Je eigen mails maken

Social media beheer-5
Trainingen op maat

OMOM training op maat

Liever een training op maat? Dit is natuurlijk altijd mogelijk.

Neem contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken.

Onze klanten aan het woord

We zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn

Michelle en Dekra hebben ons geweldig geholpen met onze branding en social media. We zijn een jong bedrijf dat hulp nodig had met de eerste stapjes. Denk hierbij aan productfoto’s, social media advies, en grafisch design. We zijn super blij met het resultaat!

- MD Jewellery -

De dames van OMOM hebben me super geholpen met praktische tips die ik kan toepassen voor de social mediapagina’s van mijn bedrijf. Denk hierbij aan het creëren van een content strategie en een stukje branding. Ik ben erg blij met onze samenwerking. Groetjes Delia

- Delia Palany -

Ze maken voor Fruithof Lemmens de reclame en hierover ben ik heel erg tevreden. Het is een fijne samenwerking en er wordt goed geluisterd naar je wensen en gaan hiermee meteen aan de slag. Super! Gr Astrid Lemmens

- Astrid Lemmens -

Sinds een paar maanden werk ik samen met Michelle en Dekra van Online Marketing op Maat. En eindelijk ben ik tevreden over een samenwerking op het gebeid van social media. In de dames heb ik sparringpartners gevonden die mij goed begrijpen in wat ik wil uitstralen en wat ik wil bereiken. Ze denken goed mee over hoe mijn ideeën tot uitvoering gebracht kunnen worden en hebben waardevolle toevoegingen. Op naar een langdurige samenwerking zou ik zeggen.

- Inge van den Heuvel -

Ik vind dat Michelle en Dekra heel erg vakkundig zijn op het gebied van social media. Ze zijn heel erg klantgericht en hebben goed advies voor je bedrijf verder te helpen. Ze zijn ook allebei heel erg spontaan, en staan ook altijd open voor je eigen ideeën! Ik vind het prettig om met hun nu al over een jaar al samen te hebben gewerkt, en ook voor de toekomst te blijven samenwerken! aanrader voor iedereen! Shirley en Ian Herbs and Life!😁

- Shirley en Ian -

Online Marketing op maat is een trouwe sponsor van het Toon Hermans Huis Maastricht. Het jonge bedrijf biedt ons huis goede ondersteuning in het beheer van sociaal media en website. Ze zijn hip, betrokken en geven persoonlijk aandacht. Daarnaast zijn ze flexibel en goed bereikbaar. Kortom we zijn dankbaar voor hun steun.

- Melanie Frederiks -

  PitchWORKS heeft advies aan Michelle Janssen gevraagd om de vaardigheden op het gebied van social media en het gebruik ervan verder te ontwikkelen. Wij hebben ervaren dat zij professioneel en inventief advies geeft om met behulp van social media ons netwerk te benaderen en uit te breiden. Michelle adviseert op basis van de wensen van de klant, doet dat op een sympathieke manier en met persoonlijke benadering. Wij hebben haar leren kennen als een energieke ondernemer waar wij graag mee blijven samenwerken. Hans van der Togt en Danny Touw

- Hans van der Togt en Danny Touw -

Online Marketing op Maat. Sinds de zomer van 2020 worden we fantastisch ondersteund door deze top meiden. Duidelijk uitleg, tips, tricks en feedback op maat! Snelle antwoorden en goed bereikbaar. Door de heldere uitleg en ondersteuning van Dekra en Michelle zijn we veel wijzer geworden in het land van de sociale media!

- In2Yourplace -

Het is fijn samenwerken met OMOM. Michelle en Dekra zijn jonge professionals die op social mediagebied goeie en eigentijdse adviezen geven. Ook praktische hulp is bij OMOM in goeie handen.

- Koraal groep -